Landinspektør har fordoblet antallet af medarbejdere på to år

Landinspektørvirksomheden, Skel.dk, var i aftes i Cirkusbygningen for at lade sig fejre som en af landets bedste arbejdspladser ved en prisuddeling arrangeret af Great Place to Work. Her blev de i skarp konkurrence med et bredt udsnit af Danmarks øvrige arbejdspladser kåret til Danmarks 29. bedste arbejdsplads.

Forud er gået en længerevarende, intensiv proces, hvor Skel.dk er blevet målt og vejet af Great Place To Work. Blandt andet har man, via interviews og spørgeskemaer hos både medarbejdere og ledelsen, kortlagt arbejdspladskulturen, og i detaljer undersøgt forholdet mellem medarbejdere og ledelse og graden af bl.a. tillid, glæde og trivsel.

De arbejdspladser der lever op til mål defineret af Great Place to Work, tildeles den eftertragtede Great Place to Work-certificering.

– Vi har stort fokus på trivsel og arbejdsglæde blandt alle medarbejdere og vi tror fuldt og fast på, at et anerkendende arbejdsmiljø og en ledelsesstil præget af tillid er vejen frem. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv og det er dem der hver dag repræsenterer Skel.dk ude på byggepladserne. Hvis de ikke trives og finder glæde ved deres arbejde, ville vi som virksomhed hurtigt have et stort problem. Så det er klart, at denne certificering giver genlyd internt i virksomhedens afdelinger og bekræfter os i, at vi er på rette spor, siger direktør hos Skel.dk, Michael Thomsen.

Great Place to Work-certificeringen kommer i en periode med kraftig vækst. Skel.dk er nemlig inden for de sidste to år vokset med 28 ansatte, således man i dag tæller ca. 60 ansatte fordelt på fem afdelinger.

Ansættelsen af de mange nye landinspektører og landmålere vidner om en virksomhed og en branche i markant fremgang, ikke mindst på grund af de mange byggeprojekter der skyder op overalt i landet.

Denne kraftige fremgang har også betydet, at landinspektørbranchen skriger på kvalificeret arbejdskraft. Der bliver nemlig uddannet alt for få landinspektører herhjemme, til trods for udsigterne til gunstige arbejdsforhold og en ikke-eksisterende arbejdsløshed.

– Jeg så meget gerne, at der blev uddannet mange flere landinspektører. Branchen mangler arbejdskraft og der venter et spændende og alsidigt arbejdsliv for dem som går denne vej, siger Michael Thomsen.

Læs også: Ventetiden hos Geodatastyrelsen er kortere, men stadig meget lang





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder