DEAS melder om gang i udlejningen nord for Limfjorden

Det går godt for Calums to projekter i Nørresundbys spirende byudviklingsmiljøer på Stigsborg Brygge og Lindholm Brygge. Udlejningen varetages af ejendomsforvaltningsselskabet DEAS, og allerede flere måneder inden indflytning er interessen stor, og størstedelen af boligerne udlejet.

Udlejningen af Calums 21 nybyggede rækkehuse på Lindholm Brygge startede op i september 2017. Godt en måned senere er alle på nær et par stykker udlejet.

Samtidig forløber udlejningen af Calums lejeboliger på Stigsborg Brygge over al forventning. Første etape med 43 nyopførte etageboliger stod klar til udlejning i september og tæt på halvdelen var allerede udlejet, da man rundede oktober. Søndag den 8. oktober var der for første gang åbent hus i to nyindrettede prøveboliger, hvor flere end 300 potentielle lejere mødte op.

– Rækkehusene på Lindholm Brygge tiltrækker både børnefamilierne og det mere modne publikum, mens etageejendommen på Stigsborg Brygge får beboere, der både tæller par, børnefamilier og singler, siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS, der har regionskontor i Aalborg med tæt på 6000 lejemål i administration.

Og spørger man de kommende lejere på Stigsborg Brygge, er stemningen positiv over for både boligerne og beliggenheden.

– Jeg valgte Stigsborg Brygge, da lejlighederne er rummelige og moderne og ikke mindst på grund af den helt perfekte beliggenhed tæt på fjorden med grønne områder i et område i rivende udvikling blot få minutter fra Aalborgs centrum. Efter at have set en færdig fremvisningslejlighed er jeg ikke i tvivl om, at jeg har valgt helt rigtigt, siger Julie Jensen, der er kommende lejer i en toværelses lejebolig i Stigsborg Brygge.

Hos Calum er man glade for at have ramt markedet rigtigt med de nye boligprojekter i Nørresundby.

– Begge projekter er opført i flot arkitektur, gode materialer og med høj kvalitet i boligerne, og den brede efterspørgsel viser, at vi har ramt markedet rigtigt med boligerne og vores materialevalg, siger Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum.

Læs også: Calum opfører 500 boliger i Lindholm for 450 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder