Hübsch har fået tegnet deres nye domicil af arkitektfirmaet Arkitec, og Skibbild Entreprise er totalentreprenør på byggeriet. Som en del af byggeriet bliver der også etableret en sø på grunden, ligesom der plantes vildgræs i håbet om medarbejderne med tiden vil kunne se dyreliv fra kontorerne.  Illustration: Hübsch/Arkitec

Designfirmas ansatte skal have 15.000 kvm inspirerende omgivelser i nyt domicil

Tiden er inde for Hübsch, der sælger design- og livsstilsprodukter til hjemmet, til at finde nye rammer til deres 24 medarbejdere i Midtjylland. Valget er faldet på en ca. 15.000 kvadratmeter stor grund i HI-Park i Herning.

Herning Byråd godkendte i denne uge salget af byggegrunden til Hübsch, og byggeriet er allerede på vej.

– Vi satser på at flytte ind i foråret 2018. Vi glæder os rigtig meget til for første gang at flytte ind i noget, der er lavet til os. Vi er et designfirma, og vores medarbejdere har fortjent inspirerende omgivelser. Det har vi fundet i HI-Park, der er et lækkert og pænt industriområde, siger Daniel Henriksen, Sales & Marketing Director i Hübsch.

De tre ejere af firmaet bor alle i Herning, og Hübsch har i øjeblikket adresse i Ikast. Da der skulle findes nye rammer, var Herning derfor det oplagte sted.

– Vi er rigtig glade for Herning og synes det er “hjemme”. Vi har kigget på forskellige muligheder, men da ideen om at bygge helt nyt opstod, og vi blev præsenteret for muligheden i HI-Park, var vi ikke i tvivl om, at det var det rigtige, siger Daniel Henriksen.

Købsaftalen med Herning Kommune indeholder også en forkøbsret på en nabogrund på yderligere ca. 10.000 kvadratmeter, som Hübsch overvejer at opføre lager på.

I Herning Byråd er der glæde over salget.

– Det er altid en fornøjelse, når en virksomhed vælger at slå sig ned i Herning. At det så ovenikøbet er en lokalt forankret virksomhed i én af de brancher, hvor vores område står rigtig, rigtig stærkt, nemlig design, er kun en yderligere gevinst, siger borgmester Lars Krarup.

Han hæfter sig samtidig ved, at Hübsch’ nye domicil er med til at styrke et i forvejen stærkt erhvervsområde.

– I de seneste ti år har der været en fantastisk udvikling i HI-Park, der er blevet et attraktivt og velfungerende område for virksomheder at slå sig ned, siger Lars Krarup.

Læs også: Midtjyske kommuner dyrker nystartede arkitekter med nyt koncept

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder