Illustration: Kjaer & Richter.

Kuben Management udvikler 29.000 kvm. blandede almene og private boliger i Horsens

Dansk Boligbyg har købt grundene og Kuben Management er projektudvikler på et nyt boligbyggeri, der er med til at bryde rammerne for de traditionelle måder at tænke boliger på. Dansk Boligbyg optræder som bygherre på sine egne cirka 23.000 kvm. bolig og kontorbyggeri og som delegeret  bygherre på Domeas 6.000 kvm. alment familieboligbyggeri, der er placeret i 9 punkthuses stue og 1.sal, mens de ovenover liggende etager i samme 9 punkthuse er private udlejningsboliger.

Dansk Boligbyg er ikke entreprenør på projektet. Det er derimod en lang række fagentreprenører, som var billigst bydende på et EU-udbud som Kuben Management har afholdt på vegne af Dansk Boligbyg og Domea på både de almene og de private boliger.

I byggeperioden forestår Dansk Boligbyg byggeledelsen af samtlige 29.000 kvm. nybyggeri, hvor NRGi Horsens har lejet sig ind i 2.500 kvm. kontor.

Udover nybyggeriet omfatter projektet nedrivning af garageanlæg og lager.

Ialt kommer der 28 almene boliger og 32 private udlejningsboliger. Alle boliger får altan eller terrasse.

Kjaer & Richter har tegnet projektet, mens Niras er ingeniør.

Læs også Kuben opruster indenfor bygherrerådgivning til private

Læs også Pædagogernes Pension og Kuben Management bygger 64 boliger i Nyborg





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder