(Foto: PR)

Heimstaden køber rækkehusprojekt i Lyngby af Stensdal for 130 millioner kr.

Heimstaden har med deres seneste opkøb i Lyngby markeret sig med deres andet store opkøb udenfor København. Tidligere på året kom det frem, at den svenske ejendomsinvestor havde investeret 270 millioner kr. i Calums igangværende opførsel af Bagsværdlund.

Denne gang er der tale om en investering på 130 millioner kr. i et rækkehusprojekt i Lyngby på 3500 kvm fordelt på 32 rækkehuse á 110 kvm. Sælgeren er Stensdal Group og Gorrisen Federspiel har rådgivet køber. Indflytning sker forventeligt i slutningen af 2018.

– Et glimrende supplement til vores voksende portefølje i København. I Lyngby er vi lykkedes med at købe et attraktivt fortætningsprojekt under opførelse. Denne slags købsobjekter er svære at finde, og vi er glade for at få denne mulighed, siger Tom Rasmussen, der er Head of Asset Management hos Heimstaden.

Læs også: Heimstaden køber del af Bagsværd-projekt af Calum for 270 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder