Hotellet Holiday Inn Munich City Center, som ATP Ejendomme har købt i München.

ATP Ejendomme køber München-hotel til 1,4 milliarder kr.

ATP Ejendomme har sammen med en hollandsk institutionel investor købt hotellet Holiday City Inn Munich City Center München i en joint venture-investering. Transaktionen beløber sig til knap 1,4 milliarder kr., og samtidig er der tegnet en langsigtet lejeaftale med tyske Event Hotel Group, der driver Holiday Inn-hotellet i ejendommen.

Investeringen er en del af en mega-deal som asset manager Invesco Real Estate har gennemført på ialt knap 4 milliarder kr. Porteføljen på 13 hoteller er solgt videre til 3 forskellige mandater, hvor ATP altså er del af den ene, mens Invescos nyetablerede European Hotel Fund selv har overtaget 38 procent svarende til 4 hoteller og en engelsk fond har købt 26 procent svarende til 8 hoteller.

Hotellet ligger centralt i München i Haidhausen-distriktet tæt på den historiske bykerne og S-bahn-nettet.

– Med investeringen i hotellet markerer vi os endnu en gang på det tyske ejendomsmarked, og hotellets centrale beliggenhed vil bidrage til at sikre stabile, langsigtede afkast til gavn for ATPs medlemmer, siger direktør Michael Nielsen, ATP Ejendomme.

Det 4-stjernede hotel består af 582 værelser, konferencefaciliteter til op imod 600 personer, en restaurant samt parkeringsfaciliteter i kælderen. Hotellet er oprindeligt bygget i 1973 og gennemrenoveret i 2004-2006. Som en del af planen for den videre udvikling, vil dele af hotellet gennemgå endnu en renovering i de kommende tre år.

ATP Ejendomme investerer både direkte og indirekte i ejendomme på vegne af ATP og har cirka 36 milliarder kr. under forvaltning.

Invesco Real Estate blev rådgivet af PwC i handlen, som også deler ud af erfaringerne i forhold til det danske marked på Estate Media konferencen HotCop 28. september.

Læs også Hoteller er hot – læs hele indblikket i Estate Magasin no 3 – 2017





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder