AP Pension og C.F. Møllers Søtorvet i Silkeborg godkendt af byrådet

Lokalplanen for den nye bydel Søtorvet er netop godkendt i Silkeborg Byråd. AP Pension står bag den nye bydel, som er tegnet af C. F. Møller. Den nye bydel kommer til at bestå af 32.000 kvm blandet bebyggelse, detailhandel, erhverv og en hævet grøn bypark inspireret af New York High Line. Den nye bydel har rekreative arealer direkte til Gudenåen og forbinder det kulturhistoriske område ved Papirfabrikken med Silkeborg midtby.

AP Pension ventes at gå i gang med planlægningen af 1. etape af den nye bydel i september 2017, og hvis alt går som planlagt og alle aftaler falder på plads, vil bydelens tre etaper kunne stå færdig i løbet af 2019.

Boligerne på Søtorvet opføres som sammensatte, varierede punkthuse, som danner et bymiljø, der er tilpasset den omgivende bebyggelse. Punkthusene omkranser den hævede bypark, og sikrer lys, luft og åbne kig på tværs af området.

Læs også: AP Pension og C.F. Møller vil bygge 280 boliger i Silkeborg





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder