Hoffmann arbejder i øjeblikket på at renovere Dagmarhus ved Rådhuspladsen i København til et hotel med 238 værelser til CitizenM

Hoffmann præsterer 5,6 procent i afkast ovenpå 34 procents omsætningsvækst

 

Hoffmann har efter flere års fokus på bundlinien, der gik udover toplinien, nu indledt en vækststrategi. Målet er at omsætte for 2 milliarder kr. i 2020, og det betyder, at der skal vækstes 25 procent i de kommende år. Adm. direktør Torben Bjørk Nielsen forventer, at den vækst vil komme organisk ved, at Hoffmann tager en større markedsandel.

– Vi tror især, det er vores fokus på samarbejdsformer, der har medvirket til en betydelig faglig udvikling af vores medarbejdere og dermed til omsætningsvækst, siger Torben Bjørk Nielsen.

 

De store drivere i omsætningen i første halvår er for Jyllands vedkommende Linak’s nye administrations‐ og produktionsbygning på 14.700 kvm., nyt campus til IBA Erhvervsakademi for Kolding Kommune på 9.500 kvm. samt opførelse af bygning til forskning og behandling af kræft med partikelbaseret strålebehandling på 9.800 kvm. for Dansk Center for Partikelterapi (DCPT).

På Sjælland er det Hjørnet for Tivoli på 8.000 kvm. med bla. luksusværelser på Nimb Hotel samt Food Court, for Ejendomsselskabet Katarina opføres nyt hotel på 238 værelser til CitizenM, 14.640 kvm. for Carlsberg Byen for Brøchner Hotel samt butik, restaurant og wellness og boligrenoveringen af 300 boliger på Vildtbanegaard der udgør en stor del af omsætningen.

På anlægssiden udgør stor flerårig rammekontrakt om kabelnedlægning for Gentofte Fjernvarme samt 8 km. trykledning til nyt renseanlæg for Hillerød Spildevand en stor del af omsætningen. På tekniksiden kan nævnes alle el‐tekniske installationer på Rigshospitalets Sterilcentral samt stærk‐ og svagstrømsinstallationer på Dansk Hovedpine Center.

Hoffmann bygger 8.000 kvm. på hjørnet af Tivoli med blandt andet en række luksushotelværelser.

Herudover medvirker Hoffmanns mangfoldighed af mindre entrepriser samt serviceentrepriser på el, VVS, ventilation og bygningsdrift også til omsætningsvæksten.

Hoffmann ønsker at fortsætte fra anlægsfasen over i driftsfasen med det know how vi har fået opbygget, og et stigende antal kunder køber denne ydelse.

I tillæg til den nuværende ordrebeholdning, arbejder forretningsenhederne Byg og Teknik på fase 1 projekter til en samlet projektværdi på 2,1 mia.kr.

Endelig så har Hoffmann gang i udviklingen af 115 boliger på Amager Boulevard kaldet Central House. 99 af de 115 boliger er solgt, og byggeriet er på et stadie, hvor råhuset er 80 procent færdigt. Alle 2- og 3- værelses lejligheder er solgt mens de resterende ligger i prisklassen 4,5-7,5 millioner kr. Kvm. prisen er 37.000 per kvm.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder