(Foto: Calum)

Calum opfører 500 boliger i Lindholm for 450 millioner kr.

Calum tager atter fat i Lindholm-bydelen i Nørresundby lige nord for Limfjorden. Denne gang er der tale om et nyt boligområde på i alt 21.500 kvm bestående af både rækkehuse og lejligheder. Boligområdet skal stå helt færdigt i 2020 og kommer til at huse omkring 500 nye beboere.

Boligerne ligger på solsiden ned til fjorden med masser af grønne områder. Med åbningen af Kulturbroen i år kan folk på Lindholm Brygge nu cykle ind til Aalborg på kun ti minutter.

– Lindholm Brygge er et super attraktivt område, fordi vi både kommer til at tilbyde beboerne ro, natur samt nærhed til byen. , siger Jakob Axel Nielsen, direktør hos Calum.

Samlet set opføres 54 rækkehuse på tilsammen 5500 kvm, hvoraf de 21 allerede står færdige. Hertil kommer seks lejlighedskomplekser, der består af 120 lejligheder på omkring 100 kvm hver og 12.000 kvm lagt sammen. Sidste del af projektet bliver 40 lejligheder på i alt 4000 kvm.

Opførslen af de nye boliger på Lindholm Brygge sker i kølvandet på de stigende boligpriser i både Aalborg og Nørresundby. Det skaber en forventning hos Calum om efterspørgsel på de kommende lejeboliger.

Ifølge Calum får de voksende boligpriser stadig flere, især småbørnsfamilier og seniorer, fra oplandet samt fra Aalborg til at søge nye græsgange for at finde en kvalitetsbolig, der ikke sparker bunden ud af boligøkonomien.

– Bl.a. fra vores 15 opførte etplansrækkehuse i Lindholm Vænge ved Thistedvej ved vi, at der i øjeblikket er en markant efterspørgsel på lyse, funktionelle rækkehuse blandt unge familier med små børn og seniorerne. Det er en målgruppe, som vi gerne vil give nogle andre og bedre muligheder på boligmarkedet. Det gør vi f.eks. med de nye rækkehuse på Lindholm Brygge, som opfylder deres ønsker og behov til en bolig, siger Jakob Axel Nielsen.

Den samlede købssum for hele området bliver på omkring 450 millioner kr.

Læs også: Calum opfører 211 boliger i nye bydele i Nørresundby





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder