(foto: C.F. Møller)

C.F. Møller vinder international pris for Copenhagen International School

Iconic Awards er en international konkurrence for arkitekter, designere, byggesektoren og industrien. Det er den første neutrale internationale arkitektur- og designkonkurrence, som fokuserer på samspillet mellem arkitekturdisciplinerne.

– Vi er meget glade for at modtage en Iconic Award 2017, eftersom prisen er en anerkendelse af C.F. Møllers grundlæggende tilgang til at skabe bæredygtige, innovative og langtidsholdbare løsninger med en velafprøvet og helhedsorienteret metode, udtaler partner og arkitekt Mads Mandrup Hansen.

Copenhagen International School ligger på en prominent grund i Københavns nye bykvarter Nordhavn, hvor der er plads til 1200 elever.

Skolebygningens enestående facade er beklædt med 12.000 solcellepaneler, som hver især er vinklet til at skabe en paillet-lignende effekt, og som kommer til at dække mindst halvdelen af skolens årlige elforbrug. De bygningsintegrerede solceller dækker et samlet areal på 6048 kvadratmeter, hvilket gør dem til et af de største solkraftværker i Danmark.

C.F Møller beskæftiger sig en del med arkitektur i uddannelsesbygninger.

Arkitektfirmaet C.F. Møller har netop færdiggjort Molde Kulturskole i Oslo og Herningsholm Erhvervsskole og vundet konkurrencen om Ny Islands Brygge Skole i København. På uddannelsesområdet har C.F. Møller også netop færdiggjort Mærsk Tårnet i København, som anvendes af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, og er i øjeblikket i gang med at realisere Biomedicum i Stockholm for Karolinska Institutet, som er et af verdens førende medicinske universiteter.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder