(foto: PR)

Jacob Ulrik Sachse er ny adm. direktør i Gaihede

Gaihede, der er rådgiver inden for renovering, har ansat Jacob Ulrik Sachse som ny adm. direktør. Han er 51 år, uddannet ingeniør og har i de seneste otte år arbejdet i Alectia og Niras, hvor han har haft lederjob inden for byggeridivisionen og senest inden for rådgivning om arbejdsmiljø.
Ansættelsen af Jacob Ulrik Sachse sker efter en start på året, hvor Gaihedes stigende aktiviteter ikke slog igennem i resultaterne. Det medførte, at virksomhedens bestyrelse besluttede at finde en ny adm. direktør, og det er nu lykkedes.
– Vi er meget tilfredse med ansættelsen af Jacob. Han har de evner, en leder skal have, og så har han begge ben plantet i byggefaget. Han har både en stor faglig indsigt og et stort netværk. Han kender arten af vores rådgiveres opgaver, han kan lede praktisk og visionært og ikke mindst, så har han stor erfaring med kontakten til bygherrer. Han forstår vores kunders behov, siger medejer i Gaihede, Ragn Gaihede.
Jacob Ulrik Sachse kommer fra en stilling som vicepræsident for Niras Joblife, der er Danmarks største arbejdsmiljørådgiver. Han har rødder i Alectia, hvor han har været siden 2009 og videre i fusionen mellem Niras og Alectia.
I Alectia var han i 7 år forretningschef for almene boliger og kommuner i byggeri-divisionen. Han var økonomisk ansvarlig for hele forretningen fra salg til projektaflevering.
Før han kom til den store rådgivervirksomhed var han adm. direktør i BuildDesk, der rådgiver om energieffektive bygninger. BuildDesk er et datterselskab af Rockwool.
Jacob Ulrik Sachse starter i sit nye job mandag den 14. august.
– At lede en virksomhed som Gaihede er et ønskejob for mig. Rådgivning inden for byggeri er et utroligt spændende område, hvor jeg har stor erfaring. Samtidig er Gaihede en succesrig virksomhed med et stort udviklingspotentiale inden for både den private og den almene sektor. Og der kan jeg med min erfaring sætte mere skub i både at skaffe opgaver og støtte udførslen af dem, siger han.
I sin karriere har Jacob Ulrik Sachse prioriteret udbudsret og processtyring af byggeri højt og det er et par af de ting, han vil bruge i Gaihede.
– Jeg er god til at sikre, at byggeprocesser bliver så effektive som muligt både til gavn for projektlederen og bygherren. Så der kan jeg yde støtte til rådgiverne, siger han.




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder