fields.butik.butikscenter.steen_stroem
Field's. Foto: Steen & Strøm.

Steen & Strøm tjener mere i første halvår på trods af faldende salg i butikker

På trods af stigende forbrugertillid omsætter den europæiske shoppingcentergigant Klepierre mindre på sin danske forretning foreløbigt i 2017 sammenlignet med 2016.

Klepierre ejer 56 procent af Steen & Strøm, der ejer de tre shoppingcentre Bryggen i Vejle, Bruun’s Galleri i Århus og Fields i København.

Halvårsregnskabet viser, at salget faldt med 1,7 procent, mens det gik tilsvarende 1,7 procent op i Sverige. Indtjeningen er dog steget en smule fra 26,9 millioner euro til 28,5 millioner euro.

Klepierre skriver i regnskabet, at de har øget andelen af lejere i andet kvartal i Skandinavien, hvilket skulle love godt for andet kvartal.

– I det første halvår har vi fortsat med at levere en stærk stigning i cashflow, eftersom at vi har draget udbytte af den forbedrede økonomiske situation i Europa, som i år har den højeste forbrugertillid i et årti, siger Jean-Marc Jestin, der er bestyrelsesformand i Klepierre.

Ifølge Danmarks Statistik er forbrugertilliden steget markant i 2017.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder