(foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech)

Nordea Ejendomme spenderer ‘næsten’ trecifret millionbeløb på industrigrunde i Glostrup

Når Royal Unibrew Terminal Storkøbenhavns medarbejdere kommer tilbage fra sommerferie, er der en ny ejer af deres distributionscenter på Ejby Industrivej 4. Det er nemlig blevet solgt for et ‘næsten’ trecifret millionbeløb fra deres nuværende ejer, en mindre udenlandsk ejendomsinvestor, til Nordea Ejendomme.

– Det er et godt tidspunkt at investere nu. Der er stor efterspørgsel på industriejendomme, så det er nu man kan få en god pris, siger Kenneth Jakobsen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Den anden ejendom er Fabriksparken 11-15, som har fire store lejere. Denne er på cirka 15.000 kvm, mens Ejby Industrivej 4 er på cirka 5000 kvm.

– Jeg arbejder mest med industriejendomme, og det er noget helt andet end for tre år siden. Alle de industri- og produktions virksomheder, jeg kender, går det godt for, siger Kenneth Jakobsen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder