Ridderhatten 01 - Estate Media
(foto: Nybolig Erhverv Odense)

48 ejerlejligheder solgt i Odense til udenlandsk ejendomsfond

Interessen for boligudlejningsejendomme har været stærkt stigende de seneste år, og interessen for de 48 lejligheder/rækkehuse på Ridderhatten i Odense SØ har heller ikke været nogen undtagelse.

Investorerne i markedet efterlyser ifølge indehaver af Nybolig Erhverv Odense, Morten Rasmussen, det sikre stabile afkast, som opnås i udlejningsboliger. Investering i ejendomme er blevet mere og mere udbredt som en fast del af risikospredningen hos investorerne, der ikke alene ønsker at sætte penge i aktier og obligationer.

– Interessen for boligudlejningsejendomme i Odense er massiv i øjeblikket, og en ejendom som denne kunne vi have solgt tre gange, siger indehaver Morten Rasmussen, Nybolig Erhverv Odense.

Køber er en udenlandsk ejendomsfond, som tidligere har handlet via Nybolig Erhverv Odense.

Nybolig Erhverv Odense er ifølge NN Markedsdata markedsledende på Fyn og står bag over 70 procent af de konstaterede handler, hvor mægler har været involveret i salget af en investeringsejendom.

– Som situationen er lige i øjeblikket, er efterspørgslen efter denne type ejendom større end udbuddet, og vi har mange interesserede købere. Vi søger derfor lignende ejendomme som denne på Ridderhatten i Odense SØ, siger Morten Rasmussen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder