Heimstadens investeringer i København
Heimstadens investeringer i København har sat store spor i årets samlede transaktioner

Heimstaden køber Hostrups Have for 1,7 milliarder kr.

Heimstaden har indvilget i at erhverve blokken Hostrups Have konkursboet til Andelsboligforeningen Hostrups Have på Frederiksberg. Hostrups Have er et stort sammenhængende boligområde i det centrale Frederiksberg, som blev bygget i perioden 1935 til 1937. Ejendommen består af 678 boliger og 47 erhvervslokaler på et areal omkring 65.000 kvm.

Den samlede værdi af ejendommen er aftalt til 1,69 milliarder kr. og købet finansieres dels ved kontant og dels gennem realkredit udlån.

– Jeg er taknemmelig for at Heimstaden haft mulighed for at erhverve Hostrups Have. Vi ser frem til efter sommeren til at overtage ejerskab og dermed begynde udviklingen af ejendommen og området omkring Hostrups Have på Frederiksberg for fremtiden og med hensyn til vores lejere, siger Magnus Nordholm, EVP Heimstaden.

Gorrissen Federspiel har været Heimstadens rådgivere i transaktionen. Sadolin & Albæk har formidlet salget for konkursboet.

Læs mere om konkursbegæringen her.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder