Confac i Randers fordobler kapaciteten og skaber 50 nye arbejdspladser

Confac fordobler kapaciteten og skaber 50 nye jobs

Betonelementfabrikken Confac er klar med en udvidelse af produktionskapaciteten på deres elementfabrik i Randers. Udvidelsen forventes at stå klar i foråret 2018, hvor virksomheden, der i 2016 havde en omsætning på knap 190 millioner kr., fejrer tiårsjubilæum med indvielsen af det nye produktionsanlæg, der fordobler virksomhedens kapacitet.

– Faktisk har vi indtil nu kørt på halv kraft, for fabrikken er fra starten designet med henblik på en fordobling af produktionsanlægget, og med udvidelsen realiserer vi en strategisk principbeslutning, der indgik i vores oprindelige vision for virksomhedens udvikling, siger administrerende direktør og medstifter Erling Holm fra Confac.

– Siden har vores virksomhedskoncept både gennem byggeriets krisetider og i de sidste års højkonjunktur vist sig såvel levedygtigt som særdeles konkurrencedygtig, og vi har gennem en lang periode udnyttet vores aktuelle kapacitet fuldt ud, siger han.

I 2015 købte Confac sammen med medarbejderne virksomhedens eneste eksterne investor, IndustriUdvikling, ud af virksomheden. Sidste år overtog virksomheden som led i den langsigtede ’selvstændigheds-strategi’ bygninger og grundstykker af det ejendomsselskab, som de hidtil havde lejet sig ind i. Med den nye udvidelse regner virksomheden med at ansætte 50 nye medarbejdere.

– Dermed er vi for alvor tilbage på sporet i vores oprindelige strategiske afsæt med ultimativ økonomisk uafhængighed, et stærkt økonomisk beredskab, fortsat grobund for vækst og et stærkt afsæt for yderligere optimering af produktiviteten, siger Erling Holm.

Han ser beslutningen om Confac’s udvidelse som udtryk for rettidig omhu og understreger, at fordoblingen af virksomhedens produktionsapparat sker uafhængigt af den aktuelle højkonjunktur.

– Den voldsomme, aktuelle efterspørgsel i markedet svækker selvfølgelig ikke grundlaget for vores beslutning, men udvidelsen bunder først og fremmest i et ønske om på et attraktivt økonomisk niveau at realisere den oprindelige skitse, hvor vi med henblik på at udnytte fabrikkens fulde potentiale går fra halv kraft til fuld kraft.

 

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder