Estate

Nyheder – Danmark

Confac i Randers fordobler kapaciteten og skaber 50 nye arbejdspladser
Confac i Randers fordobler kapaciteten og skaber 50 nye arbejdspladser

Confac fordobler kapaciteten og skaber 50 nye jobs

Betonelementfabrikken i Randers gør klar til tiårsjubilæum med første spadestik til en fordobling af produktionskapaciteten.

Martin Burlund

fredag 16. juni 2017 8:48

Betonelementfabrikken Confac er klar med en udvidelse af produktionskapaciteten på deres elementfabrik i Randers. Udvidelsen forventes at stå klar i foråret 2018, hvor virksomheden, der i 2016 havde en omsætning på knap 190 millioner kr., fejrer tiårsjubilæum med indvielsen af det nye produktionsanlæg, der fordobler virksomhedens kapacitet.

– Faktisk har vi indtil nu kørt på halv kraft, for fabrikken er fra starten designet med henblik på en fordobling af produktionsanlægget, og med udvidelsen realiserer vi en strategisk principbeslutning, der indgik i vores oprindelige vision for virksomhedens udvikling, siger administrerende direktør og medstifter Erling Holm fra Confac.

– Siden har vores virksomhedskoncept både gennem byggeriets krisetider og i de sidste års højkonjunktur vist sig såvel levedygtigt som særdeles konkurrencedygtig, og vi har gennem en lang periode udnyttet vores aktuelle kapacitet fuldt ud, siger han.

I 2015 købte Confac sammen med medarbejderne virksomhedens eneste eksterne investor, IndustriUdvikling, ud af virksomheden. Sidste år overtog virksomheden som led i den langsigtede ’selvstændigheds-strategi’ bygninger og grundstykker af det ejendomsselskab, som de hidtil havde lejet sig ind i. Med den nye udvidelse regner virksomheden med at ansætte 50 nye medarbejdere.

– Dermed er vi for alvor tilbage på sporet i vores oprindelige strategiske afsæt med ultimativ økonomisk uafhængighed, et stærkt økonomisk beredskab, fortsat grobund for vækst og et stærkt afsæt for yderligere optimering af produktiviteten, siger Erling Holm.

Han ser beslutningen om Confac’s udvidelse som udtryk for rettidig omhu og understreger, at fordoblingen af virksomhedens produktionsapparat sker uafhængigt af den aktuelle højkonjunktur.

– Den voldsomme, aktuelle efterspørgsel i markedet svækker selvfølgelig ikke grundlaget for vores beslutning, men udvidelsen bunder først og fremmest i et ønske om på et attraktivt økonomisk niveau at realisere den oprindelige skitse, hvor vi med henblik på at udnytte fabrikkens fulde potentiale går fra halv kraft til fuld kraft.

 

 

 

Seneste nyt

Konkurrencerådet politianmelder Tagpapbranchens Oplysningsråd

Jura / torsdag 29. juni 2017

Mikkel Søby bliver ny formand for Ejendomstorvet.dk

Virksomheder og mennesker / onsdag 28. juni 2017

PensionDanmark opfører 78 lejligheder på Islands Brygge med NCC

Byggeri, København / onsdag 28. juni 2017

Danders & More: Nu skal vi ud og finde nye eksperter

Advokatbranchen, Virksomheder og mennesker / onsdag 28. juni 2017

PensionDanmarks investeringer i nybyggeri giver 10.000 job

Trekantområdet, Analyse, Investering / onsdag 28. juni 2017

3XN og Effekt videre i konkurrencen om sports- og kulturcenter i Gellerup

Aarhus, Byudvikling / onsdag 28. juni 2017

Nyhedsbrev Estate Media

Estate Media leverer et udvalg af relevante daglige nyheder fra branchen hver dag direkte i din indbakke. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et dagligt overblik helt gratis.

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland