Estate

Nyheder – Danmark

gallerierne

Kendte ejendomsfolk overtager Gallerierne i Hillerød og 3-cifret milliongæld

Det underdrejede shoppingcenter Gallerierne i Hillerød er blevet solgt til en investorkreds bestående af Peter Aandahl, Preben Linder Thomsen, Niels Gram-Hanssen, Ulrik Byg Stengaard og Tom Høeg. De overtager en gæld på et trecifret millionbeløb fra de tidligere ejere.

Martin Burlund

torsdag 15. juni 2017 10:04

Selskabet bag det gældsplagede shoppingcenter Gallerierne er blevet solgt til en investorkreds, som dermed overtager en trecifret milliongæld. Gallerierne er et 20.000 kvm stort shoppingcenter i centrum af Hillerød, som på trods af flere forsøg på en turn-around fortsat har udfordringer.

Det har været en lang forhandlingsproces på ni måneder, men nu er investorkredsen gået i gang med at undersøge mulighederne for at tiltrække lejere til butikkerne.

– Vi er glade for at opnå enighed, men det er jo en udfordring. Nu skal vi finde ud af, hvad vi kan, og hvad vi ikke kan. Jeg tror, at man skal tænke helt nyt. Der er rigtig mange muligheder, og vi har mange gode idéer, som vi er i gang med at undersøge i tæt samarbejde med kommunen, siger projektdirektør Tom Høeg på vegne af ejerkredsen.

Ejerkredsen lægger vægt på, at Hillerød har en befolkning med en høj købekraft, at der er gang i meget nyt boligbyggeri, og at der er mange nye projekter som blandt andet supersygehus og campus på vej.

– Som det første er vi i gang med at gennemgå ejendommen byggeteknisk for at se, hvad der kan og skal gøres, så alle muligheder med ejendommen bliver afdækket. Der bliver nok at arbejde med, men ting tager tid, så vi skal være omhyggelige og påpasselige, for at finde den rigtige anvendelse og den rette sammensætning af butikker og servicekoncepter, som matcher placeringen, siger Tom Høeg.

Investorgruppen består af Peter Aandahl, Preben Linder Thomsen, Niels Gram-Hanssen, Ulrik Byg Stengaard og Tom Høeg.

Tom Høeg drev virksomheden Riisbøll Høeg Holding, som i 2011 gik konkurs med et underskud på 87 millioner kr.

– Den sag er glemt nu. Jeg er ikke gået personligt konkurs, og jeg har betalt mine regninger, siger Tom Høeg, der med købet af Gallerierne starter på en frisk sammen med erfarne folk fra branchen herunder advokat Niels Gram-Hanssen, der er en af de 6 danske advokater indenfor ejendom, der ligger på Legal500-listen over anbefalede topadvokater.

Preben Linder Thomsen sad som adm. direktør i Keops i cirka et år fra 2007 til 2008. Han var chef i det svenske ejendomsforvaltningsselskab Genestas danske afdeling indtil juni 2016.

Den nye ejerkreds har mødt stor velvilje fra Hillerød Kommune, hvor man har fået tilsagn om stor samarbejdsvillighed for at hjælpe den nye investering på vej og rette op på centerets økonomi.

– Det er rigtigt spændende, at der nu bliver arbejdet med Gallerierne. Vi ser frem til det fortsat gode samarbejde og til at høre om de planer, udviklerne kommer med, siger Hillerøds borgmester Dorte Meldgaard.

 

Seneste nyt

Konkurrencerådet politianmelder Tagpapbranchens Oplysningsråd

Jura / torsdag 29. juni 2017

Mikkel Søby bliver ny formand for Ejendomstorvet.dk

Virksomheder og mennesker / onsdag 28. juni 2017

PensionDanmark opfører 78 lejligheder på Islands Brygge med NCC

Byggeri, København / onsdag 28. juni 2017

Danders & More: Nu skal vi ud og finde nye eksperter

Advokatbranchen, Virksomheder og mennesker / onsdag 28. juni 2017

PensionDanmarks investeringer i nybyggeri giver 10.000 job

Trekantområdet, Analyse, Investering / onsdag 28. juni 2017

3XN og Effekt videre i konkurrencen om sports- og kulturcenter i Gellerup

Aarhus, Byudvikling / onsdag 28. juni 2017

Nyhedsbrev Estate Media

Estate Media leverer et udvalg af relevante daglige nyheder fra branchen hver dag direkte i din indbakke. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et dagligt overblik helt gratis.

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland