(foto: 2E Bolig)

Nybolig Erhverv sælger tre projektejendomme i Aalborg Øst for 75 millioner kr.

Investeringerne i Aalborg fortsætter ufortrødent, nu hvor Nybolig Erhverv Aalborg netop har solgt tre projektejendomme i området omkring Gigantium, som er under heftig udvikling.

De tre ejendomme, som er under opførsel, indeholder hver 15 lejligheder og er blevet solgt for 75 millioner kr. Ejendommene indgår som en del af en større udvikling af området omkring Gigantium, og Nybolig Erhverv sælger drypvis ud af de mange kvm under opførsel. Nybolig Erhverv Aalborg ved allerede, at et salg af yderligere tre projektejendomme til en højere pris end det aktuelle salg er på vej.

– Ejendommene derude bliver solgt hurtigt og i takt med at områderne udvikles og byggerierne projekteres. Jeg tror det er meget sundt for området, at alle byggerier ikke opføres og sælges på én gang, hvorved man undgår for mange boliger udbudt samtidig, og dermed at investorerne i de første måneder vil kunne opleve tomgang som følge deraf, siger Mattias Manstrup, partner i Nybolig Erhverv Aalborg.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder