(foto: Søren Lamberth)

Lalandia udvider med 20.000 kvm butikscenter i Billund

Lalandia Billund har indgået en betinget aftale med Resolution Bido om opførelse af Billund Designer Outlet. Aftalen indebærer, at Lalandia og Resolution stifter et fælles selskab med navnet Billund Designer Outlet, der skal forestå udlejningen og efterfølgende opførelsen af et internationalt outlet center i Billund – med Lalandia som nærmeste nabo.

Selskabet vil blive ejet med 10 procent af Lalandia og 90 procent af Resolution. Når udlejningen er på et tilstrækkeligt niveau, vil Billund Designer Outlet erhverve den nødvendige jord fra Lalandia til opførelse af outletcentret. Outletcentret vil blive etableret i to faser, hvor fase et udgør 12.000 kvm butiksareal og fase to udgør 8000 kvm butiksareal. Derudover vil outletcentret få restauranter og caféer.

Resolution er et London-baseret ejendomsinvesteringsselskab med fokus på investeringsejendomme i Europa, herunder med særlig ekspertise indenfor butikscentre og outletcentre. Opfyldelse af betingelserne i aftalen forventes at ske i 2018, hvorfor aftalen ikke vil have nogen resultatmæssig effekt i 2017.

Såfremt betingelserne opfyldes, forventes aftalen at bidrage positivt til Lalandias resultat før skat med cirka 20 millioner kr. i henholdsvis 2018 og 2020.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder