Dansk Boligbygs hovedkvarter i Horsens.

Dansk Boligbyg fik en million kr. mere end året før og kan præsentere bedste årsresultat nogensinde

 

Dansk Boligbyg fortsætter den positive tendens, og kan ligesom forrige regnskabsår igen i år præsentere det bedste resultat nogensinde. Og virksomheden håber at kunne fortsætte denne tendens i de kommende år. Årsresultatet er forbedret med knap 1 million kr. netto fra 18,9 millioner kr. til nu 19,8 millioner kr.

Resultatet før skat udgør et overskud på 25,5 millioner kr. mod 24,3 millioner kr. året før og bliver af ledelsen betegnet som tilfredsstillende. Efter en ekstraordinær udlodning på 5 millioner kr., er egenkapitalen inklusiv ansvarlig lånekapital på 71 millioner kr., eller på samme niveau som året før. Den aktuelle ordrebeholdning er på 1,5 milliarder kr.

Anton Nørgaard overtog fra april posten som administrerende direktør efter Ole Rasmussen, den ene af virksomhedens to stiftere. Anton Nørgaard blev ansat i Dansk Boligbyg i 1999, og har været afdelingsleder siden 2003. Anton Nørgaard er desuden bestyrelsesmedlem i Bygningsentreprenør-sektionen under Dansk Byggeri. Læs mere om det her.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder