Aldi lukker 32 butikker i Danmark efter underskud på en kvart milliard i 2016

 

 

Selvom der siden 2013 har været en stigende omsætning i ALDIs butikker, har regnskabet de senere år vist trecifrede millionunderskud. ALDI har offentliggjort årsregnskabet for 2016, som viser et negativt resultat på 243 millioner kr. Til gengæld er der øget toplinje med en omsætningsstigning på 2,5 procent svarende til 90 millioner kr. Nettoomsætningen i 2016 er 3,7 milliarder kr.

– Vi lytter til vores kunder, og vil gerne give dem en bedre kundeoplevelse. Derfor lukker vi ned for de små og utidssvarende butikker, og åbner nye, store og moderne butikker. Derfor er vi også på vej med en moderniseringsplan for 2017/18 med konkrete tiltag, som vi glæder os til at løfte sløret for meget snart, siger Thomas Bang.

32 ALDI butikker varsles lukket den 30. maj, lejemålene vil blive opsagt og medarbejderne tilbydes individuelle samtaler om deres muligheder for at få job i andre Aldi-butikker.

– Vi tror stadig på vores forretningskoncept med høj kvalitet til lave priser og høj ansvarlighed. Vi erkender, at vi skal give vore kunder en bedre indkøbsoplevelse, end vi har gjort hidtil. Ellers er man i dag ikke en relevant discountkæde, siger Aldis direktør for kvalitet, CSR og kommunikation Thomas Bang.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder