Børsen lancerer ny ejendomsportal for erhvervsejendomme

Børsen lancerer nu en ny ejendomsportal med navnet Børsen Ejendomslink, en ny digital forretning som skal understøtte Børsens annoncemarked. Dermed kommer der endnu en digital platform udover de eksisterende Ejendomstorvet, der ejes af mæglerne selv, Lokalebasen med Jakob Dalhoff i spidsen og Respace stiftet af erhvervsmægleren Jan Kristensen.

– Vi har et stærkt brand med en kvalificeret læsergruppe, som er meget interessant for vores kundegruppe, og det vi vil bruge denne her platform til er at skabe en synergi mellem printudgaven, hjemmesiden og Ejendomslink. Det bliver en digital motor for vores forretning, som vil fastholde eksisterende kunder og tiltrække nye kunder, siger Joel Haviv, der er salgschef hos Børsen.

Ejendomslink er ifølge Børsen skabt med input af de kunder, der kommer til at annoncere på den nye platform. I modsætning til ejendomsplatforme, der trawler data fra andre hjemmesider, kommer Ejendomslink til at være et spejl af kundernes portefølje, oplyser Børsen.

Ejendomstorvet har netop lanceret ny hjemmeside. Bestyrelsen holder møde i disse dage og mon ikke lanceringen af Ejendomslink er med på agendaen.

Børsen har det seneste år ændret format på ejendomstillægget til at omfatte et redaktionelt omslag foruden et annoncetillæg.

Virksomhedslokaler.dk der også byder ind i portalmarkedet med flere forskellige portaler har netop offentliggjort regnskab og med en omsætning på godt 23 millioner kr. og et overskud på knap 8 millioner kr. giver det formentlig god mening, at Børsen nu vil have en større del af dette marked.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder