Ejerkredsen i Mangor & Nagel.

Adm. direktør Bente Andersen bliver partner i Mangor & Nagel

Arkitektfirmaet Mangor & Nagels adm. direktør Bente Andersen bliver sammen med den tekniske direktør og tilbuds- og markedschefen nu partnere i firmaet. Desuden træder en af firmaets kreative profiler ind som associeret partner. 

– Det er en naturlig videreudvikling i firmaets snart 70-årige historie, at vi får yngre kræfter ind i ejerkredsen, så vi kan fortsætte den positive udvikling, som firmaet er inde i, siger ejer og kreativ direktør Torben Nagel, hvis far var en af firmaets stiftere tilbage i 1948. Indtil nu har han sammen med sin bror Karsten Nagel været ejer af Mangor & Nagel.

De tre nye partnere er administrerende direktør Bente Andersen, der er kendt af mange i ejendomsbranchen som markedsdirektør i Cowi og fra tiden i PwC og Slots- og Ejendomsstyrelsen, teknisk direktør Jakob Andersen og tilbuds- og markedschef Søren Stoustrup. Desuden er kreativ chef Claus Smed Søndergård indtrådt som associeret partner. I det daglige indgår han i tæt samarbejde med kreativ chef Claus Jørgensen, som er en af firmaets vigtige nøglepersoner.

– Det er målet at styrke den platform, vi allerede står på, og fortsætte udviklingen af firmaets arkitekturprofil ud fra vores tre valgte perspektiver: det arkitektoniske, tekniske og økonomiske. Vores styrke er at lytte til, inspirere og samarbejde med vores bygherrer, så vi sammen får skabt projekter, som slutbrugerne er rigtig glade for, siger adm. direktør Bente Andersen.

Brødrene Nagel er stadig aktive og dybt involverede i firmaets videre udvikling. Det bliver de ved med at være, og den udvidede ejerkreds har allerede et integreret og velfungerende samarbejde.

– Torben og jeg bliver virkelig holdt til ilden, siger Karsten Nagel.

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder