(foto: H+arkitekter)

H+, Rønnow og Tækker vinder ombygning af Erhvervsarkivet i Aarhus

Det er teamet bag ombygningen af Tinghuset, H+ARKITEKTER og Tækker, der skal stå for ombygningen af Erhvervsarkivet, denne gang suppleret med Rønnow Arkitekter. Rønnow Arkitekter er Kgl. bygningsinspektør med stor ekspertise i fredede ejendomme og har tidligere været involveret i restaurering og ombygning af andre bygninger tegnet af Hack Kampmann, senest Københavns Politigård.

Bygningen skal efter ombygningen huse skiftesagerne og fogedsagerne og sammenkobles med rettens nuværende beliggenhed i nabobygningen. Her skal desuden være retssale, mødelokaler, kontorer og kantine. Ombygningen vil ske under store hensyn til de mange fredningsværdier i arkitekturen og den oprindelige indretning.

Renoveringen dækker 3600 kvm og forventes at være færdiggjort ved udgangen af 2019. Bygherren er Bygningsstyrelsen og det er Domstolsstyrelsen, der lejer Erhvervsarkivet.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder