Carsten Toft Boesen, Niras (th) og Jesper Mailind, Alectia.

Niras sigter efter trecifret millionvækst frem mod 2020

Fredag holdte Niras fusionsfest, da den rådgivende ingeniørvirksomhed nu officielt er lagt sammen med Alectia. Det skaber en virksomhed med 2100 ingeniører, biologer, sociologer, antropologer og andre specialister. Med de 700 ekstra medarbejdere fra Alectia bliver Niras således en endnu stærkere, skandinavisk rådgiver.

Fusionen åbner nye muligheder for kunder og medarbejdere, da flere forretningsområder og et bredere ekspertisefelt åbner for nye og mere komplette løsninger til nuværende kunder og potentielle kunder.

I Danmark er Niras blandt markedslederne inden for forretningsområder som blandt andre byggeri, vedvarende energi, procesindustri samt miljø, vand og forsyning.  Men det er i Sverige og Norge, at Niras har ambitioner om vækst.

– Ambitionen er at skabe en trecifret millionvækst frem mod 2020. Væksten skal hentes i Sverige og Norge inden for hospitaler og procesindustri, i udvalgte udviklingslande, inden for Food & Beverage samt ikke mindst via øget samarbejde med nøglekunder, siger adm. direktør i Niras, Carsten Toft Boesen

– Med den større geografiske dækning står vi markant bedre i forhold til de markeder, vi opererer på. Det styrker vores konkurrenceevne og position i markedet blandt andet som en førende rådgiver inden for byggeri og industri, fortsætter han.

Læs mere om fusionen her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder