MOEs hovedkontor i Gladsaxe. (Foto: MOE og Adam Mørk)

PensionDanmark investerer i 3.560 kvm. udvidelse af MOE-domicil

Rådgivervirksomheden MOE vokser, og derfor udvider de deres 11.500 kvm domicil i Søborg med yderligere 3560 kvm for at få plads til flere arbejdspladser. PensionDanmark ejer ejendommen og finansierer den nye tilbygning.

– Vi ser meget frem til at tage det næste skridt i udvidelsen af vores domicil. Vi er en virksomhed i vækst, og den nye tilbygning skal ruste os til den fortsatte udvikling, hvor vi får brug for endnu flere arbejdspladser, siger adm. direktør i MOE Christian Listov-Saabye.

Læs om MOEs regnskab for 2016, som var virksomhedens bedste nogensinde, her.

Den nuværende bygning er DGNB-certificeret i kategorien Guld, og det er også målet for den nye tilbygning.

– Certificeringen er værdifuld i forbindelse med eventuel efterfølgende genudlejning. Vi ser frem til at overtage tilbygningen i 2018, så den kan bidrage til at sikre medlemmerne gode, stabile afkast i en årrække, siger adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen.

Det bliver JFP, der skal stå for totalentreprisen, og PensionDanmark og MOE har valgt JFP til opgaven i håb om, at den komplicerede opgave vil blive løst til tiden.

– Der er mange interessenter omkring byggepladsen, så arbejdet vil kræve tæt dialog og megen koordinering. Byggeriet ligger tæt på en dagligvarebutik i drift, en togbane og en busholdeplads, som skal omlægges under byggefasen. Desuden er der mange beboere i området, ligesom hverdagen fortsat skal kunne fungere i MOEs eksisterende kontor, mens byggeriet pågår, siger Niels Henrik Andersen, der er direktør for JFP på Sjælland.

Udover kontorudvidelsen kommer parkeringsarealet til at blive udvidet med 1100 kvm.

Læs om PensionDanmarks afkast på ejendomme i 2016 her.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder