Adm. direktør Svend Pedersen, HHM.

HHM øger både omsætning og resultat i nyt rekordregnskab

2016 blev et godt år for HHM, der endnu engang satte omsætningsrekord og for alvor skød opførelsen af store boligprojekter i totalentreprise i gang i blandt andet Carlsberg Byen, Irmabyen og Bellarækkerne.

Det er også gået rigtig godt for forretningsområdet Enfamiliehuse, der har afleveret et rekordhøjt antal individuelle, arkitekttegnede huse. HHM oplever generelt en stor interesse for huse som deres egne arkitekter tegner.

Den høje aktivitet i HHM har resulteret i en omsætningsstigning på 30 procent fra 530 millioner kr. i 2015 til 690 millioner kr. i 2016. Samtidig er resultatet før skat fordoblet siden 2015 fra 15,5 millioner kr. til 31,5 millioner kr. i 2016.

– Et af vores store projekter, Frihavns Tårnet på 12 etager med 76 elegante og individuelle lejligheder, er blevet til virkelighed. Den gamle kornsilo i Nordhavnen har været en virkelig spændende opgave med mange særegne detaljer: Rå betonvægge, høje søjler og alle steder mindst tre meters loftshøjde, siger adm. direktør Svend Pedersen,  HHM.

Hovedtal HHM seneste 3 år.
Hovedtal HHM seneste 3 år.

For 2017 har HHM en ordrebeholdning på et tilfredsstillende niveau, og i løbet af året afleverer de flere spændende byggerier fortæller Svend Pedersen:

– I Irmabyen afleverer vi Orangerihaven og Espehaven, der er en totalentreprise med 21 seniorboliger og 40 rækkehuse for ELF Development. Derudover afleverer vi 122 tre-plans-rækkehuse i Bellarækkerne fordelt på etaper over det næste års tid. Det er en totalentreprise for BC Hospitality Group A/S. For Rudersdal Kommune skal vi til sommer overdrage Botilbud Ebberød etape 1, der er en hovedentreprise med almene plejeboliger, og så er der en totalentreprise for PFA Pension inde på Hellerupvej, hvor vi ombygger en eksisterende kontorejendom til 35 lejligheder, der også skal stå klar i 2017.

Læs HHM sætter omsætningsrekord – 2016





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder