Niklas Berntzon
Foto: Jørgen Schytte. Visitdenmark.

Kun halvdelen af EDCs investorer søger nu ejendomme i København

I EDC Erhverv Poul Erik Bechs Køberkartotek, der pt. indeholder 2.414 investorer på ejendomsjagt, søger mere end halvdelen af investorerne ejendomme i København eller Frederiksberg.

– Ultimo 2016 foretog vi i EDC Erhverv Poul Erik Bech desuden en stor markedsundersøgelse, som bl.a. viste, at 33 pct. af de danske investorer påtænker at investere i ejendomme i København by. Det vidner om, at vi ikke har set toppen af markedet endnu, udtaler Jørgen Jørgensen, direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

I 2017 har erhvervscentret i København primært formidlet boligudlejningsejendomme og kontorejendomme. Men der er også stor efterspørgsel efter andre typer af erhvervsejendomme til investering. Fx søger 211 investorer efter detailejendomme og 129 investorer efter industriejendomme i København og Frederiksberg alene. Denne tendens afspejles også i resten af landet.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder