PensionDanmark køber 4.200 kvm. udviklet af KPC.

PensionDanmark køber 4.200 kvm. supermarked i Lyngby

KPC har indgået aftale med PensionDanmark om at sælge både butikker og parkeringskælder, når de står færdigopført, forventeligt i 2019.

Ejendommen har høj synlighed fra indfaldsvejene til det centrale trafikknudepunkt Lyngby fra Ring 3, Ring 4 og Motorring 3. Ejendommen ligger tæt på de centrale butiksstrøg i gåafstand fra S-togsforbindelser til København og Hillerød, nærbane til Nærum, buscentral med mere en 1.000 daglige busafgange, og Lyngby-stoppestedet for den kommende letbane, der forventes åbnet i 2020-21.

-Der er tale om en meget velbeliggende ejendom, der får to butiksarealer i stueplan samt en parkeringskælder, som PensionDanmark køber, mens der bliver etableret almene boliger på de øvrige etager. Samtidig er der tale om en langsigtet uopsigelig lejeaftale, så PensionDanmark ser frem til et solidt og stabilt afkast mange år frem til gavn for vores medlemmer, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

PensionDanmark har i forvejen investeret i detailhandlen i Lyngby i form af ejendommene, der huser Magasin og Johs. Fog.

Dansk Supermarked er med en Føtex- og en Nettobutik ankerlejer i projektet og forventer fremover at være krumtappen, der binder ejendommen sammen med den eksisterende bymidte i Lyngby:

-Etableringen af en Føtex og en Netto på denne AAA-placering i Lyngby er et statement i sig selv, som cementerer Dansk Supermarkeds position for både kunder og professionelle samarbejdspartnere i området nord for København. Vi ser frem til med to moderne butikker at yde vores bidrag til Lyngby ved så klart at understøtte det unikke mix af lokal og regional appel, som er Lyngbys særkende, siger udviklingschef Carsten Hadsbjerg, Dansk Supermarked.

Hos KPC er udviklingsdirektør, Jesper Jørgensen, tilfreds med, at projektet nu kan sættes i gang efter adskillige års arbejde.

-Med projektet udbygger vi et i forvejen godt samarbejde med både Dansk Supermarked og PensionDanmark. Samtidig vil projektet med butikker og ungdomsboliger bidrage til udviklingen af Lyngby som både handels- og studieby, siger Jesper Jørgensen.

Det forventes, at den bedre trafikale forbindelse med letbanen til DTU vil øge café- og handelslivet væsentligt understøttet af stor vækst i det stærke regionscenter – Lyngby Storcenter udvider på Klampenborgvej, Danica bygger på Kanalprojektet øst for storcenteret, Microsoft har etableret nyt hovedsæde samt Novozymes’ kommende hovedsæde.

 

Læs PensionDanmark overtager to ejendomme fra Johannes Fog





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder