(Foto: EDC)

Rumfartsvirksomhed flytter ind i 5.500 kvm. nyt domicil i Aalborg

GomSpace, som er et datterselskab under GS Sweden AB, flytter til nye lokaler i Aalborg.

Rumfartsvirksomheden har netop underskrevet en aftale om leje af cirka 5.500 kvadratmeter kontorer som skal anvendes til administration og udvikling samt tilhørende 1.200 kvadratmeter kælder. Lokalerne, som tidligere har huset Combine og Shrpa, er lige nu ved at blive istandsat og indrettet, så GomSpace kan efter planen indtage det nye domicil d. 1. september i år.

– Vi er allerede gået fra omkring 30 medarbejdere, da vi blev børsintroduceret i Stockholm sidste år til i dag at være godt 85 medarbejdere. Det tal fortsætter med at vokse, og samtidig får vi brug for meget mere plads til selve produktionen af vores nanosatellitter. Derfor har vi grebet muligheden for at flytte ind på Langagervej, som rummer nok plads til, at vi kan være der i en årrække, siger Niels Buus, CEO i GomSpace.

Virksomhedens vokseværk har forstærket behovet for mere plads. En netop lukket kæmpe ordre på levering af nanosatellitter til engelske Sky and Space Global (UK) Ltd. til en værdi af op mod 410 millioner kroner og en i øvrigt godt fyldt ordrebog betyder, at antallet af medarbejdere og ingeniører skal øges med 50 procent i år og igen næste år.

Det er EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aalborg, der har stået for udlejningen, og her glæder man sig over det vellykkede resultat.

– Vi er meget glade for, at vi i Aalborg kan beholde så spændende en virksomhed. Vi ønsker GomSpace tillykke med det nye domicil og ser frem til at følge virksomheden fremadrettet, siger partner og ejendomsmægler Martin Brasholt Mikkelsen, EDC Erhverv Poul Erik Bech.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder