Robert Neble Larsen stopper hos EDC Erhverv Poul Erik Bech

Robert Neble Larsen har valgt at stoppe hos EDC Erhverv Poul Erik Bech for at søge andre kommercielle udfordringer. Dermed skal mæglervirksomheden ud og finde en ny topchef.

– Jeg har, efter eget ønske, valgt at søge nye udfordringer uden for koncernen fordi jeg synes, at tiden er kommet til at prøve noget andet. Vi har haft en fantastisk udvikling i de seneste år, med masser af dygtige kollegaer, der har bidraget til virksomhedens succes. Jeg forlader derfor EDC Erhverv Poul Erik Bech på et tidspunkt, hvor forretningen kører fornuftigt og med masser af dygtige kollegaer ombord, siger Robert Neble Larsen.

Robert Neble Larsen kom til virksomheden fra lederstillinger i Experian og Infomedia, og i sine fire år har han ifølge virksomhedens ledelse opnået flotte interne og eksterne resultater i forretningen, hvor fokus har været på vækst gennem et kompetenceløft af medarbejderne, en styrkelse af EDC Erhverv Poul Erik Bechs lokale tilstedeværelse og et fokus på at fortsætte udviklingen af digitale, kundevendte løsninger.

– Jeg synes, at vi sammen har styrket forretningen, ikke mindst lokalt, og vi har udbygget vores digitale position med løsninger til glæde for kunderne. Jeg er superstolt over de resultater, der er skabt med alles fælles hjælp, siger Robert Neble Larsen.

Sætter sidste punktum
Robert Neble Larsen har officielt sidste arbejdsdag d.28 februar, men han har ikke i sinde at forlade forretningen uden at sætte det sidste punktum.

– Jeg afslutter naturligvis mine igangværende opgaver og projekter samt sikrer en effektiv overdragelse af aktiviteter til de rette personer. Men min sidste arbejdsdag på Bremerholm bliver den 28. februar, siger Robert Neble Larsen.

Det betyder samtidigt, at han også stopper som formand for erhvervsdivisionen i EDC Erhverv. Han har ikke i sinde at starte et nyt sted 1. marts, men derimod tage den nødvendige tid for at finde den rigtige udfordring karrieremæssigt.

– Jeg har lovet mig selv og familien at give det den nødvendige tid og mærke efter, hvad jeg skal nu, men der venter helt sikkert nogle spændende udfordringer i fremtiden, hvor jeg kan bidrage og gøre en forskel igennem aktivt brug af mine ledelsesmæssige og kommercielle kompetencer til at skabe intern og ekstern vækst, siger Robert Neble Larsen, der også vil repræsentere EDC Erhverv Poul Erik Bech til blandt andet Mipim i år.

Robert Neble Larsen løb i 2016 med prisen for at være Årets Forbillede i ejendomsbranchen





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder