Estate

Nyheder – Danmark

Martin Gaarn Thomsen, COO, ISS sammen med partnerne Gitte Andersen og Per Feldthaus ved underskrivelse af aftalen om salget af Signal Arkitekter.
Martin Gaarn Thomsen, COO, ISS sammen med partnerne Gitte Andersen og Per Feldthaus ved underskrivelse af aftalen om salget af Signal Arkitekter.

ISS køber Signal Arkitekter

Gitte Andersen, der har opbygget Signal Arkitekter til en af de største rådgivere indenfor arbejdspladsdesign med en omsætning på 30 millioner kr. årligt og 30 ansatte, sælger nu sit livsværk til ISS. Hun og kompagnonen Per Feldthaus fortsætter i ledelsen og skal vækste virksomheden globalt.

Kamilla Sevel

mandag 6. februar 2017 11:01

ISS styrker fokus på strategisk arbejdspladsrådgivning og arbejdspladsdesign gennem købet af konsulentvirksomheden Signal. ISS har i dag indgået en aftale om opkøb af det nordiske konsulentfirma Signal, der rådgiver strategisk om, hvordan man med arbejdspladsdesign kan forbedre performance.

Signal har 30 medarbejdere og en årlig omsætning på 30 millioner kr.

-Vores kunder ser i øget grad deres arbejdsplads som en oplevelse. Vi har arbejdet med SIGNAL i en årrække. Gennem dette partnerskab har vi set, hvor stor værdi en arbejdsplads kan have, hvis der er tænkt i pladsoptimering, funktionalitet og kreativitet, og der samtidig leveres services af høj kvalitet til brugerne. Opkøbet af SIGNAL er et naturligt næste skridt for os og det vil styrke vores globale kompetencer betydeligt. Ved at kombinere strategisk styring af arbejdspladsens fysiske rammer og arbejdspladsdesign med Intergrated Facility Services, kan vi hjælpe vores kunder til at udnytte deres faciliteter strategisk i arbejdet med at forbedre deres overordnede resultater. Vores globale organisation vil kunne bruge SIGNAL som et ’excellence center’, siger Martin Gaarn Thomsen, ISS Group Chief Operating Officer.

Gitte Andersen.
Gitte Andersen har opbygget Signal fra bunden. Hun har udover at drive virksomheden også skrevet flere bøger, hvoraf den seneste i samarbejde med Christine Antorini om undervisningsmiljøer udkommer om få uger.

Signal har de seneste år ekspanderet med kontor i Norge og løst opgaver i blandt andet Tyskland, men internationaliseringen bliver der nu sat helt anderledes kraft på.

-Denne mulighed for at rådgive om strategisk arbejdspladsdesign på globalt plan er som en drøm, der bliver til virkelighed både for min forretningspartner, Per Felthaus, og mig. Integrationen med ISS vil gøre det muligt for os at videreudvikle den strategiske forbindelse mellem medarbejdernes effektivitet og design af arbejdspladser og rum generelt. Vi ser frem til at komme i gang med at udvikle et globalt ’excellence center’, som vil blive bygget på vores koncepter, dokumentation og den betydelige mængde data, vi har samlet de seneste år, som dokumenterer det nære forhold mellem arbejdspladsdesign og medarbejderadfærd, tilfredshed og effektivitet, siger Gitte Andersen.

Signals årlige omsætning er omkring 30 millioner kr. og firmaet har cirka 30 medarbejdere baseret på kontorer i København og Oslo. Konsulentvirksomheden blev grundlagt i 2000. Kundeporteføljen inkluderer Carlsberg, Nordea, Siemens Windpower, Shell, AstraZeneca, Novozymes, Lego, Deloitte og Mærsk.

Signal vil forblive en selvstændig forretningsenhed under ISS Gruppen. Enheden vil fungere som et ’excellence center’ for ISS, som skal styrke gruppens fokus på rådgivning af kunder omkring hvordan strategisk arbejdspladsdesign, i forbindelse med andre services, kan hjælpe med at styrke medarbejdertilfredsheden og brugeroplevelsen. Det nuværende lederskab af Signal vil forblive ansvarlige for at vækste forretningen som en integreret del af ISS.

Transaktionsprisen vil ikke blive offentliggjort efter aftale mellem køber og sælger. Salget er lukket og afventer ikke yderligere godkendelser.

Seneste nyt

Niras sigter efter trecifret millionvækst frem mod 2020

Rådgivere, Virksomheder og mennesker / tirsdag 25. april 2017

Helsingør har mindre tomgang, mens tomgangen i Hillerød er steget

Retail / tirsdag 25. april 2017

Svend Heegaard er ny direktør for Arena CPHX

Virksomheder og mennesker / tirsdag 25. april 2017

Brancheprofiler fylder rundt

Virksomheder og mennesker / tirsdag 25. april 2017

Niam køber odenseanske HD Ejendomme med portefølje på 4,2 milliarder kr.

Transaktioner / mandag 24. april 2017

Mikkel Kragh stopper i Dansk Arkitektur Center – skal være leder på SDU

Virksomheder og mennesker / mandag 24. april 2017

Nyhedsbrev Estate Media

Estate Media leverer et udvalg af relevante daglige nyheder fra branchen hver dag direkte i din indbakke. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et dagligt overblik helt gratis.

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland