St. Strandstræde (Foto: RED Property Advisers)

PFA og Thylander åbner 5 nye butikker i indre København

I samarbejde med Thylander Gruppen har PFA stået for en totalrenovering af St. Strandstræde 8-14 i København , som har givet plads til fem nye butikker og boliger i overetagen. RED Property Advisers har stået for udlejningen af de fem butikker i ejendommene, som PFA købte tilbage i 2013.

– Med først renoveringen af ejendommene på St. Strandstræde og nu åbningen af de nye og flotte butikker får gaden nu det strøg, den fortjener, og vi er glade for, at vi på den måde kan være med til at udvikle København til gavn for både de lokale borgere, turister og erhvervslivet. Vi har med hjælp fra Red Property Advisers fundet de helt rette lejere i form af high-end butikker, som passer godt ind i det nyklassicistiske miljø i Københavns indre by. Samtidig er det for os en langsigtet investering, som vores kunder vil få glæde af,  siger direktør for PFA Ejendomme Michael Bruhn.

Næsten fuldt udlejet
Det australske hudplejemærke Aesop, det danske lædevarebrand Royal Republiq, det bæredygtige tøjmærke Aiayu samt den franske interiørbutik Caravae har allerede valgt at etablere sig i St. Strandstræde, mens der foregår forhandlinger om det sidste af de 5 lejemål.

På ejendommens øvrige etager etableres eksklusive boliger.

– Det har været afgørende for vores opdragsgiver, at vores fælles strategi for en succesfyldt udlejning blev eksekveret til fulde, herunder at kunne præsentere monobrand koncepter, der ikke tidligere er etableret som selvstændige flagskibsbutikker og som samtidigt kan komplimentere hinanden, siger Kristian Vingaard, Head of Retail hos RED property advisers.

Han understreger, at der har været rigtig mange interesserede lejere, og efterspørgslen har oversteget alle forventninger. Det har også været vigtigt at skabe lejemål, der kunne bidrage til atmosfæren på St. Strandstræde.

– Det har været vigtigt for hele projektet, at lejermixet i butikkerne understøtter udlejningen af boligerne og det generelle høje niveau og kvalitet som ejendommen og beliggenheden tilsiger, siger Lars Thylander, Thylander Gruppen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder