Divisionsdirektør Britt Kielstrup Hansen, Planning & Design, Sweco Danmark (Foto: PR)

Sweco Danmark udnævner ny divisionsdirektør

Britt Kielstrup Hansen er udnævnt til divisionsdirektør for Planning & Design (P&D) i Sweco Danmark og indgår dermed nu i landeledelsen, oplyser selskabet.

Som led i divisionens vækststrategi er Martin Kjær endvidere udpeget til Regionsdirektør for Vestdanmark, ligesom der er hentet tre branchekendte profiler ind.

– Vi har et erklæret mål om, at vi skal være i stand til at tiltrække de bedste medarbejdere, og at vi er anerkendt som det bedste sted at arbejde i branchen. Ansættelsen af vores tre nye ledere – som er tunge profiler fra branchen – synes jeg tydeliggør, at vi er på rette vej, og at vores strategi fungerer, siger Martin Kjær, nyudnævnt Regionsdirektør for P&D i Vestdanmark, som bliver chef for de tre nye Sweco-ledere. P&D i Sweco Danmark beskæftiger sig med alle facetter af ingeniørarbejde inden for byggeri.

De tre tunge profiler, Martin Kjær henviser til, er henholdsvis Jens Christian Olesen, der kommer fra en stilling som Regionschef i Cowi, Peter Andersen, der har en fortid som leder hos blandt andre Skanska og Hoffmann samt Per Svop, der senest har været Projektchef i Rambøll. Jens Christian Olesen skal i en nyoprettet stilling som afdelingsleder stå i spidsen for P&Ds kontorer i Ålborg og Viborg, og Peter Andersen, ligeledes i en nyoprettet funktion, skal lede P&Ds kontorer i Kolding og Odense. Per Svop, der kom til Sweco i oktober som Projektchef, er samtidig udnævnt til Gruppeleder i P&D Odense.

– Med denne nye ansvarsfordeling er jeg sikker på, at vi kan vækste P&Ds forretning i Jylland og på Fyn samtidig med, at vi styrker vores lokale ledelse. Derudover er jeg stolt over, at vi har kunnet tiltrække så stærke profiler som Jens Christian, Peter og Per, som alle nyder stor anerkendelse i branchen, siger Britt Kielstrup Hansen, der i øvrigt selv er den første kvindelige repræsentant i Sweco Danmarks landeledelse.

Hun bliver en del af en lille udvalgt skare af kvinder, der bestrider topposter i den danske rådgiverbranche, der b.la tæller Marianne Madsen, divisionsdirektør for byggeri hos Orbicon og den nu tidligere adm. direktør i Grontmij Carl Bro (i dag Sweco), Birgit Nørgaard.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder