Estate

Nyheder – Danmark

Billedtekst til Gladsaxe Letbanestation: Med seks letbanestationer fordelt på en ca. 4,8 km. lang strækning håber borgmester i Gladsaxe Kommune, Karin Søjbjerg Holst (A), at letbanen kan være med til at tiltrække nye vidensvirksomheder, mens der i projektet ”Tobaksbyen” gøres plads til både boliger, arbejdspladser og byliv på den gamle tobaksgrund. (Illustration: Gladsaxe Kommune)
Billedtekst til Gladsaxe Letbanestation: Med seks letbanestationer fordelt på en ca. 4,8 km. lang strækning håber borgmester i Gladsaxe Kommune, Karin Søjbjerg Holst (A), at letbanen kan være med til at tiltrække nye vidensvirksomheder, mens der i projektet ”Tobaksbyen” gøres plads til både boliger, arbejdspladser og byliv på den gamle tobaksgrund. (Illustration: Gladsaxe Kommune)

Ejendomsdirektører har et godt øje til Letbanen i København

Ifølge en ny analyse har letbanen fra Lyngby til Ishøj potentiale til at skabe 25.000 arbejdspladser og boliger til 18.500 nye borgere. Ejendomsdirektører tror også på vækst, skriver Berlingske.

25.000 nye arbejdspladser og boliger til 18.500 nye borgere. Sådan lyder potentialet for at byudvikle og fortsætte arealer langs den kommende letbane fra Lyngby til Ishøj ifølge en dugfrisk investeringsrapport fra analysefirmaet Incentive, udarbejdet for Loop city, står der i et indstik i Berlingske mandag.

Det store potentiale er heller ikke gået de store ejendomsdirektører næsen forbi.

Hos Danica Pension, der ejer flere kontorejendomme i Lyngby og Glostrup og lige har investeret over en milliard i kanalvejsprojektet med blandt andet Microsoft-hovedsæde og 300 studieboliger til DTU, har man et godt øje til letbanen.

– Vi kan mærke øget interesse for lejemål tæt på de kommende stationer, og vi har gennemgået vores eksisterende ejendomme tæt på stationerne og set på, hvor vi har muligheder for at udvide bygningerne. Vi går meget op i, at vores investeringer har stationsnære placeringer, siger Peter Mering, ejendomsdirektør hos Danica Pension, i artiklen.

Hos PFA Pension, der har kontorejendomme i Brøndby, Herlev, Gladsaxe, Glostrup og Lyngby ser man også, at letbanen kan blive en gamechanger.

– I skejby i Aarhus har vi en ejendom, som nærmest får letbane i forhaven, og det har givet væsentligt mere interesse for ejendomme. Samme effekt har vi set i København med metroen. Tidshorisonten for en letbane er ikke nødvendigvis så vigtig, for når først beslutnignen er truffet, og byggeriet er gået i gang, opstår der meget større interesse, siger Michael Bruhn i artiklen.

Seneste nyt

Tre nye ansigter i ledelsen hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Virksomheder og mennesker / tirsdag 30. maj 2017

Cirkus Benneweis’ opstaldningsplads i Dronningmølle solgt for 5,9 millioner kr. til udvikler

Erhvervsmæglere, Projektudviking / tirsdag 30. maj 2017

Holberg Fenger får 20-årig finansieringsaftale på plads med Nykredit

Udlejning / tirsdag 30. maj 2017

MT Højgaard skal opføre Ny Islands Brygge Skole

Entreprenører, Bæredygtighed / tirsdag 30. maj 2017

Rambøll: Bæredygtige bygninger har 3-5 procent højere ejendoms- og udlejningsværdi

Bæredygtighed / mandag 29. maj 2017

55.000 danske parkeringspladser solgt til amerikansk investeringsselskab

Virksomheder og mennesker / mandag 29. maj 2017

Nyhedsbrev Estate Media

Estate Media leverer et udvalg af relevante daglige nyheder fra branchen hver dag direkte i din indbakke. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et dagligt overblik helt gratis.

Jobmarked

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland