539 Kay Fisker boliger skal renoveres for 505 millioner kr.

Rubow arkitekter har vundet konkurrencen om renovering af 539 boliger tegnet af den kendte danske arkitekt og professor Kay Fisker. Rubow er valgt til arbejdet i samarbejde med Opland Landskabsarkitekter og skal stå for projekteringsledelse og arkitektarbejder i forbindelse med fremtidssikring af de 22 boligblokke i Brøndbyparken, afd. 1.

Byggeriet er oprindelig tegnet af den berømte arkitekt og professor Kay Fisker i samarbejde med havearkitekt C. Th. Sørensen og opført i slutningen af 40´erne og begyndelsen af 50´erne.

Projektet indeholder bl.a. energirenovering med nye murstensfacader og vinduer, nye altaner og badeværelser, fornyelse af udearealerne samt et helt nyt fælleshus.
Projektet er støttet af Landsbyggefonden og det samlede budget er på i alt 505 mio. kr.

Bygherrerådgivere er Birger Lund og Kuben Management, mens ingeniørfirmaet Oluf Jørgensen er tilknyttet som ingeniør.

Rubow arkitekter er en mellemstor dansk arkitektvirksomhed med særligt fokus på renovering af offentlige boliger samt byggeri af skoler og undervisningsbyggerier.

Billede: Brøndbyparken følger efter, at Rubow arkitekter sammen med MT Højgaard, pluskontoret, Niras og Møller & Grønborg vandt en rammeaftale med AL2bolig til opnåelse af bedre, hurtigere og billigere energifacaderenovering og fremtidssikring af op til 2254 almene boliger til 1 mia. kr. for syv jyske boligselskaber.

.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder